Sony Ericsson Idou: a jövő multimédiás mobilja

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A Sony Ericsson „Entertainment Unlimited” (határtalan szórakozás) nevű új...

A Sony Ericsson „Entertainment Unlimited” (határtalan szórakozás) nevű új kategóriája lehetőségeket nyújt a fogyasztók számára, hogy az élményeiket az eddiginél is könnyebben tudják megosztani egymással. Az alkalmazások gazdag és egyedülálló választékának, valamint a legjobb szórakoztató programok egyesülésének köszönhetően jött létre a Sony Ericsson új fejlesztési iránya, amely három fő pillérre épül.

Szinte hihetetlen, de mobiltelefonról van szó

Mindenekelőtt egyesülnek a legjobb szórakoztató alkalmazások, a Walkman zenei világ, a Cybershot képrögzítési funkció, a Java-játékok és a különböző üzenetküldési szolgáltatások.  Legalább ennyire fontos a szórakoztató funkciók kiszélesítése oly módon, hogy a mobiltelefont használni lehessen más otthoni eszközökkel is annak érdekében, hogy a vásárlók minőségi szórakoztató alkalmazások egész sorát élvezhessék a nappalijukban, legyen szó TV-ről, PC-ről vagy hifi-rendszerekről. Mindebből pedig már következik a kommunikáció és a szórakozás találkozása: számtalan lehetőség a megosztásra, a szórakoztatói élmény megnövelése webes alkalmazások által.
A fényképezésben és a megosztásban nagy segítséget nyújt az 12,1 megapixeles kamerának, az intuitív érintőpanel és a Xenon vaku. Az érintőképernyőn egyetlen érintéssel nyithatja meg a video- vagy zenei funkciót, s máris nézheti a filmeket, sorozatokat, videoklipeket, mindezt 16:9-es formátumban. A Symbian Foundation operációs rendszernek köszönhetően több ezer alkalmazás válik elérhetővé online, így azokat is a készülékre lehet installálni.
Az Idou 2009 második felétől kapható a boltokban, de valószínűleg nem ezen a néven.

Hozzászólások