Készítsen csengőhangot a mobiljára, akár a Youtube-ról is!

Készítsen csengőhangot a mobiljára, akár a Youtube-ról is!

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Utóbbiakkal kapcsolatban mutatunk most egy weboldalt, amelynek a segítségével egyedi csengőhangot készíthetünk kedvenc...

Utóbbiakkal kapcsolatban mutatunk most egy weboldalt, amelynek a segítségével egyedi csengőhangot készíthetünk kedvenc dalainkból, hangeffektjeinkből vagy éppen a Youtube bármely videójának hangjából. Korábban mutattunk már hasonló megoldást az Audiko.net oldal „képében”, amely gyakorlatilag ugyanezt képes megvalósítani, mégpedig nagyon kényelmesen és egyszerűen: feltöltjük a hangfájlt, kijelöljük a kívánt részletet, az elkészült csengőhangot pedig MP3, M4R (iPhone) vagy AMR (régebbi telefonok) formátumban tölthetjük le. Sőt, számos mások által készített csengőhangból is válogathatunk.

Kis várakozás után hozzáférhetünk a videó hangjához

Ezúttal a Mad Ringtones oldalra hívnánk fel a figyelmet, amely szinte a megszólalásig ugyanezt tudja (mások általi dallamok letöltése, feltöltött dalok vágása és átkonvertálása), de van benne egy plusz lehetőség is! Mégpedig az, hogy nemcsak hogy feltölthetünk egy átalakítani kívánt hangfájlt, hanem megadhatunk akár egy URL-t is, amelyen a kérdéses fájl megtalálható (ilyenkor pontos elérési útra van szükség), vagy ami sokaknak talán még izgalmasabb: megadhatjuk egy YouTube videó linkjét is. Utóbbi esetben a rendszer kimazsolázza a választott videóból a hangsávot, mi pedig kiválaszthatjuk a nekünk tetsző részt, majd átalakíthatjuk azt csengőhanggá.

Csak kijelöljük a kívánt részt...

A kész csengőhangot ezután MP3, M4R, OGG vagy AMR formátumban menthetjük el, majd a telefonunknál megszokott módon felmásolhatjuk azt a készülékünkre (iPhone esetében például bedobjuk az iTunesba a letöltött M4R állományt, majd szinkronizáljuk a telefont és az iTunest).

...és máris letölthetjük a csengőhangot

S minthogy a Youtube a zenei videók és hangeffektek fellegvára, gyakorlatilag szinte bármely kedvencünkből néhány kattintással készíthetünk így csengőhangot, telepítgetés nélkül!

Hozzászólások