Hangulatos Valentin-napi háttérképek és e-képeslapok letöltése

Hangulatos Valentin-napi háttérképek és e-képeslapok letöltése

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

A témában természetesen most sem hagyhatjuk ki egyik kedvenc háttérképes oldalunkat, a Vladstudio.com-ot.

A témában természetesen most sem hagyhatjuk ki egyik kedvenc háttérképes oldalunkat, a Vladstudio.com-ot. Ezen idén is találunk régi és új, Valentin-nappal kapcsolatos háttérképeket, amelyeket felhasználhatunk a rendszerben, vagy elküldhetünk e-képeslapként. E-képeslapból egyébként találunk animált változatokat is az oldalon.

A háttérképeket két változatban tölthetjük le, a gyengébb minőség ingyen hozzáférhető akár nagyobb felbontásban vagy éppen mobil méretben is, de ha kevésbé tömörített, vagy esetleg több képernyős verzióra vágyunk, azért fizetnünk kell (3 hónapra 9 dollár nem sok, ha azt vesszük, hogy cserébe minden letölthetünk, amit az oldalon találunk).

A másik lehetőség a Windows 7 felhasználóknak szól elsősorban, hiszen a Microsoft, szokásához híven Valentin-napra is készült egy ingyen letölthető Windows 7 témacsomaggal.
Mondjuk az XP-t, vagy éppen OS X-et, Linuxot használóknak sem kell lemondaniuk e témák háttérképeiről, minthogy a letöltött .theme fájlt csak át kell nevezni .cab kiterjesztésre, majd kicsomagolni egy arra alkalmaz programmal (például 7zip), és máris megkapjuk a képeket, amelyeket így bármilyen rendszeren tudunk használni.

 

Hozzászólások