Heti TOP letöltés: a teljes verziós rendszer-helyreállítótól az ingyenes e-book konvertálóig

Heti TOP letöltés: a teljes verziós rendszer-helyreállítótól az ingyenes e-book konvertálóig

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
techline.hu

Ingyen letölthető rendszer-helyreállító a ParagontólA Paragon Rescue Kit 11 Free Edition személyes használatra ingyen...

Ingyen letölthető rendszer-helyreállító a Paragontól
A Paragon Rescue Kit 11 Free Edition személyes használatra ingyen letölhető a készítők honlapjáról.
A programmal Linux alapú helyreállító lemezt készíthetünk, így ha a rendszerünk esetleg már nem lenne képes elindulni, a Recovery CD-ről (vagy DVD-ről) bootolva legalább a rendszerlemezen tárolt adatainkhoz van esélyünk hozzáférni és lementeni az újratelepítés előtt. Sőt, a Rescue Kittel létrehozott lemez abban is segíthet, hogy ismét elinduljon a régi rendszer, vagy visszanyerjük sérült, törölt anyagainkat a merevlemezről.
Cikk a programról és letöltés >>>

Egyszerűen használható e-book konvertáló, ingyen!
Miközben egyre népszerűbbek az e-book olvasók és táblagépek, egyre nagyobb problémát okoz, hogy szinte ahány olvasó, annyiféle e-book formátum létezik.
A különféle e-book formátumok megkeseríthetik a digitális könyvek rajongóinak életét, hiszen a készülékek általában csak bizonyos fájlformátumokat támogatnak.
Ezen segítenek a különféle konvertáló alkalmazások, mint például a Hamster legújabb megoldása, a Free Book Converter.
Cikk a programról és letöltés >>>

Itt a Skype 5.2 OS X-re!
Megjelent a Skype legújabb verziója OS X-re, amelyben többek között végelegesítették a béta változatokban már egy ideje megtalálható csoportos videohívásokat és a képernyőmegosztást.
A Skype 5.2 for Mac immár hivatalosan használható csoportos videohívásokra és képernyőmegosztásra (ennek segítségével például dokumentumokat, prezentációkat stb. mutathatunk meg másoknak videohívás közben), ám ezek sajnos csak a Premium előfizetők számára elérhető funkciók, ingyen nem vehetjük igénybe egyiket sem.
Cikk a programról és letöltés >>>

 

Hozzászólások