Ingyen lehet ma letölteni a karácsony slágerfilmjét

Ingyen lehet ma letölteni a karácsony slágerfilmjét

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Reszkessetek betörők csak ma ingyenesen tölthető le az iTunes-ból. Csak egy regisztráció kell hozzá, és már jön is le a karácsonyi kultfilm. Magyarul.

“Mottónk, miszerint az életben két dolog biztos: a halál és a Reszkessetek, betörők! karácsonykor, megdőlni látszik” – olvasható a film karácsonyi vetítésének hiánya apropóján indult, pár nap alatt négyezer rajongót összegyűjtő facebookos oldalon. Bár a filmet az egyik helyi televízió, a békéscsabai Csaba TV levetítette 24-én, értelemszerűen ez keveseknek hozott megváltást.

©

Most viszont mindenki ingyen megszerezheti magának: az iTunes-ból egyébként 15 dollárért megvásárolható filmet az Apple beválogatta hagyományos karácsonyi akciósorozatába. A letöltéshez nincs szükség semmilyen Apple eszközre, elég csak letölteni a számítógépre a Windowsra is létező iTunes médialejátszót, majd regisztrálni egy Apple ID-t.

Ezután a webről elérhető adatlapon a View in iTunes gombra kattintva indítható a letöltés. Az 1 óra 42 perces, magyar szinkronnal vagy felirattal is nézhető film 1,63 GB-os normál, illetve 4,57 GB helyet foglaló Full HD minőségben is elérhető.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.