Ezzel az ingyenes programmal mindent megkap: film, zene, sorozat, sport

Ezzel az ingyenes programmal mindent megkap: film, zene, sorozat, sport

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Popcorn Time idén a torrent alapú streaming szolgáltatásokat egy új szintre emelte, most pedig itt van az első klónja is. Az orosz Zona szinte ugyanúgy néz ki mint az említett program, de többet kínál elődjénél: a filmek mellett zenét, sorozatot és sportközvetítéseket is ingyen lehet vele nézni és hallgatni.

A néhány hét alatt világsikert, megszűnést, majd újraindulást is elkönyvelő ingyenes filméző program, a Popcorn Time most azzal büszkélkedhet, hogy már utánozzák. A napokban jelent meg az orosz fejlesztésű Zona, amelyért elődjéhez hasonlóan nem kell fizetni, de ami ennél is jobb hír: zenéket, sorozatokat és sportközvetítéseket is lejátszik.

Az egyszerre több torrentoldalról betöldődő tartalmak alapvetően orosz nyelvűek, de a felirat szinte mindegyiknél angolra váltható, sőt a legnépszerűbb filmek és sorozatok esetén az angol nyelvű hang is elérhető. Úgyanúgy néz ki és ugyanúgy is működik, mint a Popcorn Time: rákkatintunk a többnyire orosz nyelvű, de azért könnyen megkülönböztethető, IMDb linkekkel is ellátott poszterekre, majd másodperceken belül kezdődik a lejátszás.

A sorozatoknál még előtte ki kell választanunk a részeket, de az évadok és epizódok között remek a böngészési lehetőség, és a filmekhez hasonlóan műfaj, népszerűség és a megjelenés éve alapján is válogathatunk.

Tévé- és rádióadások streamelésére is képes, de az elérhető csatornák zöme kizárólag orosz nyelvű. Az ingyenes program innen tölthető le.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.