Mint a Messengerben a "látta": ismét jön egy újítás a Facebookon

Mint a Messengerben a "látta": ismét jön egy újítás a Facebookon

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A facebookos beszélgetéseknél az elküldött üzenetről kijelzi a rendszer, ha a címzett látta azt. Zuckerbergék most ugyanezt szeretnék kiterjeszteni egy másik, Facebookon belüli szolgáltatásra, az eseményekre is.

A The Daily Dot információi szerint egy szűk körben már meg is kezdődött annak a funkciónak a tesztelése, ami lehetővé teszi, hogy egy esemény elkészítése után a létrehozó láthassa, a meghívottak közül kik látták már az eseményt. Az algoritmus tulajdonképpen ugyanaz lesz, mint ami a csoportos csevegésnél is fut a Messengerben, csupán az alkalmazási módja lesz más. A tesztelés hírét a Facebook szóvivője is megerősítette, Daniel Victor, a The New York Times újságírója pedig egy képet is közölt róla a Twitteren. Ezek alapján könnyen elképzelhető, hogy hamarosan széles körben is bevezetik az új funkciót.

©

Nem ez az egyetlen dolog, amin a Palo Altó-i cég dolgozik. Nemrég Mark Zuckerberg a cég kaliforniai központjában beszélt arról, hogy eldöntötték: bevezetik a “nem tetszik” gombot, az azonban még nem derült ki, ezt milyen formában teszik majd. Arra viszont választ kaptunk, miért éppen most döntöttek a bevezetés mellett.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.