4000 forinton bukott el egy kormányzati ötlet

4000 forinton bukott el egy kormányzati ötlet

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kormány "Mi a hülyeség?" néven és hasonló webcímmel tervezte elindítani azt a weboldalt, melyen a bürokrácia túladminisztrált folyamatainak megtalálásához várják majd az ötleteket. Egy ellenzéki politikus azonban a bejelentés után azonnal lecsapott a vonatkozó weboldal domainjére.

Az Együtt politikusa, Juhász Péter rögtön a Kósa Lajos által tartott sajtótájékoztatót követően lépett, és saját magának beregisztrálta "miahulyeseg.hu" címet, megelőzve a kormányt – számolt be a DomainABC.

Juhász Péter a Facebook-oldalán a domain megrendelését igazoló képernyőképet az alábbi szöveggel adta közre: "Kósa elmondta, hogy szeretne egy Mi a hülyeség? címet viselő internetes felületet létrehozni. Az első bejegyzés ez lenne rajta: A legnagyobb hülyeség előbb bejelenteni egy oldal létrehozását, mielőtt lefoglaljuk a domaint.”

Kósa elmondta, hogy szeretne egy Mi a hülyeség? címet viselő internetes felületet létrehozni.Az első bejegyzés ez...

Posted by Juhász Péter on Tuesday, November 3, 2015

Ehhez hasonló eset nemrég a Google-lel is megtörtént: a google.com-ot 3 ezer forintért vette meg valaki, az oldal egyetlen percig volt az övé, addig viszont mindenhez hozzáfért rajta.