Nagy a felháborodás: egy új funkció megmutatja, melyik facebookos ismerőse van fent a Tinderen

Nagy a felháborodás: egy új funkció megmutatja, melyik facebookos ismerőse van fent a Tinderen

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Részben hasznos, részben viszont sokakat felháborító újítással próbálkozik a komolyabb társkeresés irányába nyitó Tinder.

Többekben nagy felháborodást váltott ki a Tinder Social nevű funkció, amelyben lehetőség nyílik beszélgetős csoportok létrehozására az alkalmazásban. A panaszkodó felhasználóknak az nem tetszik, hogy az új csoport indítása gomb után az app egy az egyben megmutatja, hogy a facebookos ismerősök közül ki használja a Tindert.

©

A Business Insider beszámolója szerint a funkciót az ausztrál felhasználók már tesztelhetik – illetve éppen az a baj, hogy akkor is tesztelik, ha nem akarják. Többük véleménye szerint a Tindernek illene legalább egy olyan lehetőséget biztosítania mindenki számára, hogy egy gombnyomással eldönthesse, fel szeretné-e fedni a Tindert használó facebookos ismerősei előtt, hogy ő maga is tinderezik.

Utólag ugyan most is ki lehet jelentkezni ebből a facebookos azonosítási rendszerből, de csak utólag, a felháborodott felhasználók szerint a bekerülésre előzetesen illene a felhasználók engedélyét kérnie a Tindernek.

Ha értesülni szeretne róla, mikor élesítik Magyarországon is a funkciót, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.