Jó hír az androidosoknak: minden héten ingyen tölthető le egy fizetős alkalmazás

Jó hír az androidosoknak: minden héten ingyen tölthető le egy fizetős alkalmazás

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az App Store akcióinak mintájára mostantól a Google Play is minden héten ingyenessé tesz egy egyébként fizetős alkalmazást. Itt is van az első androidos kedvezmény, 1099 forintot lehet vele spórolni.

Az iPhone-ok és iPadek tulajdonosai már hozzászoktak, hogy az App Store szerkesztői minden héten ingyenessé tesznek egy egyébként fizetős alkalmazást. A heti akció előnyeit mostantól az androidosok is élvezhetik, ugyanis a Google Play alkalmazásboltban megjelent a “Free App of the Week” kategória.

Maga a kategóriaoldal Magyarországon még elérhetetlen, de a lényeg, vagyis az ingyenessé tett app viszont már ugyanúgy nálunk is ingyenes – tehát várhatóan hamarosan élesítik a dolgot a Play áruház itthoni felületén is.

©

Az első ilyen kedvezményt a Cartoon Network egyik játéka, a Card Wars kapta, ami eredetileg 1099 forintba kerül, ezen a héten viszont ide kattintva ingyen beszerezhető.

Ha legközelebb is tudni szeretne az ingyenessé váló fizetős alkalmazásokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.