szerző:
hvg.hu

Ahogy a PC-s és a konzolos változatok, úgy a FIFA mobilos verziója is megkapta az idei világkupához tartozó ingyenes frissítést, benne a kvalifikált országok összes résztvevőjével. Sőt, némi extra is társul hozzá.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Most, közvetlenül a döntő után, annak hatása alatt, utóbbiakkal értünk egyet. Ezen az oldalon felidézheti a pillanatokat, amelyek ezt igazolják.
Friss cikkek a témában

Az elkövetkező napokban szinte minden a fociról fog szólni, ezt pedig a sportjátékokat kiadó EA is jól tudja, ezért is időzítette erre az alkalomra egyik legnépszerűbb programja, a FIFA mobilos változatához tartozó tematikus frissítést. Illetve valami ahhoz hasonlót.

A kiadó ugyanis némi csavart vitt a dologba: a tornára kvalifikált nemzetekkel játszva egy speciális, kimondottan a világbajnokság apropóján életre hívott, de ahhoz szorosan kapcsolódó eseményen verekedhetik végig magukat a felhasználók. Az iOS-re és Androidra is ingyen letölthető – bizonyos funkciókat alkalmazáson belüli vásárláshoz kötő – programban emellett a bajnokságra ki nem jutott nemzetek is elérhetők, esetükben pedig olyan kampányt készített az EA, amely épp az indulás jogának megszerzéséről szól. Mindkét esemény augusztus 1-ig várja érdeklődőket, vagyis a "rendes" vébé fináléja után is bőven tartani fognak.

Az egy az egy ellen küzdelmeket preferálóknak jó hír, hogy a program szintén kínál erre lehetőséget, de azokról sem feledkeznek meg, akik közben az éles meccseket is követik: az összecsapások utáni eredmények eljutnak majd a mobilos FIFA-ra, az egyes mérkőzéseket helyesen megtippelők pedig játékon belül felhasználható ajándékhoz jutnak. De mielőtt tippelésre adná a fejét, vessen egy pillantást a fejlesztők jóslataira, mert 2014-ben már bejött nekik, és most megint elmondták, szerintük ki nyeri a vébét.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenes játékokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Üldögél a nő, amikor két majom az ölébe toppan és szexelni kezd (videó)

Üldögél a nő, amikor két majom az ölébe toppan és szexelni kezd (videó)

Így segíthet a hajléktalan embereknek

Így segíthet a hajléktalan embereknek

Halálos motorbaleset volt a XVIII. kerületben

Halálos motorbaleset volt a XVIII. kerületben

Fejszével ütötte agyon a feleségére támadó medvét a román férfi

Fejszével ütötte agyon a feleségére támadó medvét a román férfi

Érdemes tudni: nem örökölhetünk annál nagyobb adósságot, mint a hagyaték értéke

Érdemes tudni: nem örökölhetünk annál nagyobb adósságot, mint a hagyaték értéke

Ez most akkor kamu? Mennyire korlátlan a Telenor korlátlan mobilnete?

Ez most akkor kamu? Mennyire korlátlan a Telenor korlátlan mobilnete?