szerző:
hvg.hu

Abban már biztosak lehetünk, hogy 2019 az összehajtható telefonok éve lesz. A nagy gyártók már ott állnak a rajtvonalnál. Most kiderült, hogy miként képzel el az LG egy ilyen készüléket.

Pár napja már napvilágra került, hogy akár 16 kamerát is tenne az LG okostelefonja hátoldalára (így lehetővé válna például 3D képek készítése), és arról is hallhattunk, hogy több, az összehajtható telefonra utaló márkanevet is regisztrált az Európai Unióban a dél-koreai gyártó.

A LetsGoDigital pedig olyan szabadalmat mutat be az oldalán, ami rávilágít arra, milyen is lehet majd az LG összehajtható telefonja. A szabadalmat Dél-Koreában adták be, és a múlt hónap végén kapott zöld utat. Egy keret nélküli okostelefont ír le egy igen rugalmas kijelzővel, amelyik tulajdonképpen rásimul a készülék minden oldalára. Valószínűleg mágnesekkel kapcsolódna a házhoz.

©

Kinyitott állapotban tabletként lehetne az eszközt használni, és ilyenkor csak egy okostelefonnyi nagyságban csatlakozna a házhoz. Ez az elképzelés tényleg teljesen más, mint például a Royole dizájnja vagy a Samsung terve. Jelenleg úgy tudni, hogy az LG a 2019-es CES-en mutatná be összehajtható telefonját, és állítólag a Huawei is arra készül, hogy itt tárja a világ elé saját, hasonló eszközét.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Szerdára megint befedi az országot a hó

Szerdára megint befedi az országot a hó

Lemondott Trump európai ügyekért felelős politikusa

Lemondott Trump európai ügyekért felelős politikusa

Gulyás is megszólalt Nagy Blanka ügyében

Gulyás is megszólalt Nagy Blanka ügyében

30 liter gina került elő egy váci istállóból

30 liter gina került elő egy váci istállóból

Csak egy valami hiányzik igazán a kínai Tesláról

Csak egy valami hiányzik igazán a kínai Tesláról

Szabadon engedték a nemi erőszakkal vádolt Chris Brownt

Szabadon engedték a nemi erőszakkal vádolt Chris Brownt