Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Tetszett a cikk?

Én állok mögötte, jól mondja a Fidesz. Bevallom liberális mesterkedéseimet.

Úgy látom, hogy végül minden, a Fidesz számára kellemetlen ügy, a kormány által elkövetett hibák és bűnök kapcsán előbb-utóbb előkerül a magyarázat: van mögötte valaki. A háttérben! Mind-mind direkt lejárató kampány, amit Magyarországról irányítanak nagy hatalmú liberálisok. Nemzetközi meleg zsidó kapitalista kommunista lobbi, vagy ebből valamelyik. 

Nos, igen. Én voltam. 

Először még a kommunizmusban kiosztottam mindenféle MSZMP-kádereknek (kivéve Szűrös, Pozsgay, illetve mindazok a vérvörös komcsik, akik később fideszesek lettek) egy csomó trafikot. A füstszűrős háttérhatalom évtizedeken át pumpálta az ezertrilliárdokat a baloldali és liberális pártokba: Kuncze Gábornak például eredetileg egészen mókás fejhangja volt, csak a Tabak Demokraták Szövetsége elnökeként cigizte le Bud Spencerig. Tőlünk kapta hozzá a dohányt!

Jól látta a Fidesz, hogy meg kell törni a trafikos bandát, és helyette kis, magyar családi vállalkozásoknak juttatni a dohánykereskedelmet. Azt pedig, hogy a nyertesek listáján túltengenek a fideszes politikusok retyerutyái, nem szégyellni kell, hanem büszkén hangoztatni! Hiszen ez azt jelenti, hogy a magyar családok továbbra is töretlenül támogatják Pártunkat és Kormányunkat, fideszes mind! 

Ezért indítottam most csatába a liberális háttérhatalmat, a kommunista trafikosokért ajvékolva (akinek nem lenne evidens, mert mondjuk nem olvas elég fideszes kommentet, az "ajvékolás" kifejezéssel azt szokás jelezni, hogy a tiltakozót zsidónak tartjuk). Szerencsére sikeres az Európai Unióban folytatott aknamunkám is, legutóbb még arról is meggyőztem őket, hogy Magyarország tengerparti ország, és megsérti a tengerbiztonsági uniós irányelveket. Igen, ezt is jól látják a Fideszben, az Európai Unióban tényleg egyetlen döntéshozó sem tudja, hogy nincs tengerünk. Bizony, ez az igazság, hiszen mennyire életszerű is. Nem tudják!

©

Bokros teendőim közepette alig volt időm leugrani Fülöpházára, de megoldottam, mert kimódolt tervvel készültem. Először az ilyenkor szokásos (M. Giorgio Richárdnál már bevált) tudatmódosító cukorkát dobtam Balogh József fideszes országgyűlési képviselő és fülöpházi polgármester diópálinkájába. Majd amikor a politikus filmszakadásos állapotban cipelte befelé a pörköltes bográcsot, a család vak komondorát a képviselő élettársának lába elé uszítottam, kicentizve, hogy a hölgy pont az orrcsontjára essen. Eztán hipnotizáltam a sérült nőt, hogy vallja azt, hogy az élettársa verte meg. Itt is jól érzi a Fidesz, hogy liberális összeesküvés van az ügyben.

Március 15-én havat csináltam, nagyot, majd meghekkeltem Pintér Sándor mobiltelefonját, jó nagy SMS-számlát csinálva neki értelmetlen üzenetekkel. Semmi baj nem lett volna itt, ha nem ásom be direkt az autókat a hó alá. Ugyanazzal a hólapáttal szoktam egyébként fejbe csapni a gazdasági növekedést is, nehogy átmenjen pozitívba. Támadok Magyarország ellen! A hallgatókat is én küldtem utcára, pedig nem is akarnak ezek egyetemre menni, a közmunka, azt szerették volna eredetileg, csak telebeszéltem a fejüket ilyen hülyeséggel, hogy közgazdász meg mérnök. A HaHa például a cinikus liberális kacajról lett elnevezve, csak eddig még senki nem jött rá.

A családokra pedig döntő csapást mérek, igen. Egyfelől én győztem meg a fiatal párokat, hogy ne házasodjanak össze, hanem legyenek élettársak, direkt ne legyenek "család" – másrészt meg évtizedek óta növelem a válások számát, ha mégis összeházasodtak az engedetlen családmániások. Ha én nem lennék, akkor azt se tudná senki, hogy nem csak a gyermekáldás öröméért, házastársként lehet szexelni, hanem élvhajhász, önérdekű orgazmusok is léteznek. 

Új trükkjeim is vannak, két, alig pár éve létező, korábban sosem tapasztalt jelenséggel támadok; ezek a marihuána és a homoszexualitás. Én találtam ki mindkettőt, össze se hasonlíthatók olyan, már az ókorban is létező dolgokkal, mint például a Kossuth téri mélygarázs vagy a Magyar Művészeti Akadémia. A füves cigi is most lett kitalálva, egyedül nálam kapható (július 1-ig, amíg van trafikom). Kifejezetten azoknak árulom, akik nem akarják kipróbálni, beletömöm a kis szájukba durván. A homoszexualitás pedig mindennek a koronája – korábban soha nem volt ilyen, és ha nem reklámoznák, akkor el is tűnne 10-20 év alatt az egész, hiszen csak a tévéből meg a felvonulásból tanulták eddig is az ilyet, például Michelangelo meg Tormay Cecile.

Orbán Viktor nem tehet semmiről, az a lényeg.

Ránk számíthatsz – mi is számítunk Rád!

A koronavírus korunk legnagyobb krízise, melyben szó szerint létfontosságú a hiteles forrásból való tájékozódás. A HVG-ben ebben a helyzetben is elhivatottan teszünk eleget küldetésünknek: pontos, tényszerű és független tájékoztatást biztosítunk olvasóinak.

Arra kérünk támogasd munkánkat, hogy a nehéz körülmények között is naprakész információval szolgáljunk neked.

Ránk számíthatsz – mi is számítunk Rád!

A koronavírus korunk legnagyobb krízise, melyben szó szerint létfontosságú a hiteles forrásból való tájékozódás. A HVG-ben ebben a helyzetben is elhivatottan teszünk eleget küldetésünknek: pontos, tényszerű és független tájékoztatást biztosítunk olvasóinak.

Arra kérünk támogasd munkánkat, hogy a nehéz körülmények között is naprakész információval szolgáljunk neked.
Saját pénzükön nyaraltatnak rászoruló gyerekeket a budapesti strandok vezetői

Saját pénzükön nyaraltatnak rászoruló gyerekeket a budapesti strandok vezetői

Kigyulladt az Operaház teteje

Kigyulladt az Operaház teteje

Esős, szeles napunk lesz

Esős, szeles napunk lesz