szerző:
nyüzsi

"Végül pedig a rémhírszerzős, "nyüzsi" nevű, tahó, bunkó zugfirkásznak üzenem, hogy bekaphatja a "kaszinótojásomat.

"Végül pedig a rémhírszerzős, "nyüzsi" nevű, tahó, bunkó zugfirkásznak üzenem, hogy bekaphatja a "kaszinótojásomat." - üzente Nyüzsinek Dániel "kecsöp" Péter, főállású demokrata, miután tegnap szóvá tettük, hogy Wittner Máriáról minősíthetetlen hangvételben írt saját nyilvános Facebook-oldalán.

Nos, köszönjük szépen, és akkor be is mutatnánk Nyüzsit, aki nem egy szerző, hanem a Hírszerző új rovata. Ez itt szerzőink közös felülete, ahová mindenféle tücsök és bogár típusú posztok, rövid kommentárok, vicces képek és videók kerülnek fel mostantól fogva. Téma a magyar politika és közélet, a hangvétel laza, üde, friss, fiatalos, kötetlen, progresszív, érték-orientált, közösségi, individualista, árokásó és betemető, valamint, tette hozzá. A Nyüzsi tóta W. Árpád hvg-s blogján is követhető.

Jó szórakozást!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!