Agyonlőtte a családját egy 14 éves fiú Alabamában

Agyonlőtte a családját egy 14 éves fiú Alabamában

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Öt rokonával végzett, majd maga telefonált be a rendőrségre.

A tragédia történt az Alabama északi részén fekvő, alig több mint 400 lelket számláló Elkmont nevű kisvárosban kedd hajnalban. A helyi rendőrség jelentése szerint egy 14 éves fiú agyonlőtte öt családtagját.

A fiú - akinek nevét a rendőrség egyelőre nem hozta nyilvánosságra - maga telefonált a rendőröknek, beismerve a gyilkosságot. A kiérkező rendőröknek azt mondta, hogy a gyilkosságnál használt 9 milliméteres kézifegyvert a közelben, az út mentén találta.

Az elkmonti seriff hivatalának tájékoztatása szerint a lakásban egy felnőtt és két gyermek holttestére találtak, két további személyt pedig válságos állapotban azonnal kórházba szállítottak, de mindketten belehaltak sérüléseikbe. Az áldozatok a gyilkosságokat elkövető gyermek édesapja, mostohaanyja és testvérei voltak. A rendőrség az ő nevüket sem fedte fel.

Az elkmonti középiskola - amelynek tanulója a 14 éves fiú - a honlapján bejelentette: az iskolába pszichológus tanácsadók érkeznek, hogy segítsenek feldolgozni a diákoknak a történteket.

Stephen Young, az elkmonti rendőrség hadnagya az NBC televízió helyi tudósítójának elmondta:

"sokkoló, ami történt, ebben a megyében ilyesmi még nem fordult elő".

Az ügyben folyik a nyomozás.

Hozzászólások