Vétlen motoros halt meg egy opeles miatt – szemtanúkat keresnek

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Opel hátulja egy jobb kanyarban kicsúszott, az ellenkormányzásnál pedig elütött egy motorost, aki a helyszínen meghalt. A júliusi baleset ügyében a rendőrség nyomoz.

Egy július 16-i haláleset ügyében nyomoz a Komlói Rendőrkapitányság. Az ügyben szemtanúkat keresnek – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Késő délután a 66-os főúton egy sötétkék Opel Astra haladt Gödre felől Baranyajenő felé. Egy enyhén jobbra ívelő kanyarban a kocsi hátulja balra kicsúszott, mire az autó vezetője ellenkormányzott, és a szembe sávban nekiment egy Suzuki motornak.

Az autó az árokban kötött ki, a motor felborult. A motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt, utasát pedig nyolc napon túl gyógyuló sérülésekkel vitték kórházba.

A rendőrség kéri, hogy aki szemtanúja volt az esetnek, illetve az adott időben a fenti útszakaszon a motoros vagy az autós előtt, illetve mögött halad, telefonáljon az ingyenesen hívható 06-80/555-111 számra, illetve a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikére, vagy jelentkezzen a Komlói Rendőrkapitányságon.