Felújítanak vasárnaptól a Váci úton

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Vasárnaptól várhatóan a hónap végéig a BKK Közút útfelújítási munkákat végez a Váci úton a Vízművek lakóteleptől az Ezred utcai jelzőlámpáig, ezért ezen a szakaszon forgalomkorlátozásokra kell számítani.

A Fővárosi Önkormányzat megbízásából a BKK Közút mintegy hatszáz méteres szakaszon, a Vízművek lakótelep és az Ezred utca között újítja fel a Váci utat. A munkák során felmarják a régi aszfaltburkolatot és újat alakítanak ki.

A mintegy 4500 négyzetméter útfelület újraaszfaltozása mellett rendezik az útpadkát és a vízelvezető rendszer is megújul. A minél gyorsabb munkavégzés miatt a szakemberek esti műszakban és hétvégén is dolgoznak, hogy a fontos, nagy forgalmat lebonyolító Váci úton a forgalomkorlátozással járó munkákat mihamarabb befejezzék.

A felújítási munkákat a BKK Közút saját kivitelezési kapacitásával, a Kormány által biztosított fővárosi főút-fenntartási keretből végzi el.

A munkavégzés miatt október 7-én, vasárnap a Váci út újpesti szakaszán a Vízművek lakóteleptől az Ezred utcai jelzőlámpáig a BKK Közút szakemberei megkezdik a kopóréteg lemarását. A fél útpálya lezárásával járó munkavégzéseket úgy időzítik, hogy azokra csúcsidőn kívül kerüljön sor, ekkor jelzőőrök segítik majd a forgalmat.