Baleset miatt lezárták az Erzsébet hidat

Baleset miatt lezárták az Erzsébet hidat

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Budára vezető sávokat mind lezárták baleset miatt az Erzsébet hídon, Pest felé pedig csak egy sávon mehetnek az autók. Ezen az egy sávon engedik a rendőrök a forgalmat felváltva mindkét irányban.

Baleset történt az Erzsébet híd budai hídfőjénél, ezért lezárták a Budára vezető sávokat, Pest felé pedig csak egy sáv járható – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtök reggel a Facebook-oldalán. A közlemény szerint a lezárás miatt az 5-ös, a 7-es, a 8E, a 108E, a 110-es, a 112-es, a 133E és a 178-as autóbusz Buda felé a Szabadság hídon át közlekedik. Olvasónk beszámolója alapján a készenléti rendőrség tagjai is részt vesznek a forgalom szervezésében.

A BKK Facebook-oldalán olvasható: Tart a helyszínelés az Erzsébet híd budai hídfőjénél. A két irány forgalmát felváltva, egy sávban engedik. A hídhoz vezető útvonalakon tumultusra lehet számítani. Az Astoriánál is rendőrök irányítják a forgalmat. Az 5-ös, a 7-es, a 8E, a 108E, a 110-es, a 112-es, a 133E és a 178-as autóbusz Buda irányában terelve, a Szabadság hídon át közlekedik. Változatlanul türelmet kérnek.

Frissítés: délelőtt negyed 11-kor még mindig csak egy sáv volt járható, a buszok Buda felé még mindig a Szabadság hídon át jártak, a Google térképén az látható, hogy rendesen bedugult a többi híd is.

Hozzászólások