Kvíz: Tudja, melyik autómárka melyik országból származik? Még ezeket is? [Lejárt]

Kvíz: Tudja, melyik autómárka melyik országból származik? Még ezeket is? [Lejárt]

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Aki kíváncsi az idei Budapest Auto Show felhozatára, és még nincs belépőjegye, annak itt a remek alkalom: 10 helyes válasszal bárki nyerhet egy páros belépőjegyet.

Most pénteken startol el az idei Budapest Auto Show, egészen vasárnapig van lehetőség a legújabb autómodelleket és autós fejlesztéseket felvonultató kiállítás megtekintésére. A látogatók a programok mellett tombolahúzáson is részt vehetnek, melynek nyereményeit óránként sorsolják, a napi fődíj egy teljes szett Michelin gumiabroncs.

A Millenáris B épületében megrendezett esemény pénteken 13:00 és 18:00 óra között, hétvégén pedig 09:00 és 18:00 óra között várja az érdeklődőket. 12 év alatt ingyenes a belépés, a többieknek az online vásárolt jegyek 1000 forintba kerülnek, míg a helyszínen 1500 forintot kell fizetni. De vannak felnőttek, akik szintén ingyen látogathatnak ki a Budapest Auto Showra – az alábbi kvíz kitöltői között 10 darab családi belépőt sorsolunk ki.

Ha játszana, akkor október 22. (kedd) délig tegye, és űrlap kitöltésekor feltétlenül adja meg e-mail-címét, a nyertesekkkel ugyanis levélben vesszük fel a kapcsolatot.  Az e-mail-címeket a sorsolás után töröljük. [Frissítés: a határidő lejárt, a kvíz már nem kitölthető.]

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.