Sylvester Stallone eladja fényűző Cadillac Escalade-jét

Sylvester Stallone eladja fényűző Cadillac Escalade-jét

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A normál változat is 5,7 méteres egy ilyen autóból, Rockyét még megnyújtották fél méterrel.

Sylvester Stallone kicsit átalakítja autógyűjteményét, amelynek keretében megszabadul egyik járművétől. Egy rendkívül látványos és fényűző Cadillac Escalade ESV-t dobott piacra, amelyet a kaliforniai Becker Automotive Design alakította át a tulajdonos igényei alapján. 

©
©

A kocsivázát 20 hüvelykkel, vagyis 51 centivel hosszabbították meg, majd nagyobb hátsó ajtókat szereltek be, hogy a fényűző utastérbe még könnyebb legyen beszállni.

Az Escalade-t olyan technológiai extrákkal is ellátták, mint a leírása szerinti katonai szabványú internetelérés, a luxust pedig egy 43 colos TV és egy másik, kisebb átmérőjű tévé szolgálja ki, amelyet a menetiránynak háttal ülők nézhetnek. Természetesen, mint látni, a kabintérben úgynevezett elnöki ülések vannak, amelyekhez külön pezsgőhűtő és más kiegészítők tartoznak.

©
©
©

Ha valaki lecsapna egy ilyen autóra, komoly összeggel kell számolnia. Egy-egy ilyen Becker Cadillac Escalade ESV-ért újonnan 350 ezer dollárt kell fizetni, és a tulajdonos személye, valamint az összesen 1000 mérföld miatt, ami a kocsi órájában van, vélhetően ez sem sokkal olcsóbb.

Emlékezetes, hogy nemrég Tom Brady NFL-legenda is pont egy ilyen darabot kínált eladásra. Az övé gyöngyházfehér, de egyéb paramétereiben lényegében azonos Stallone autójával.

Eladó Tom Brady korántsem hétköznapi Cadillac-je

A hosszított tengelytávú Cadillac Escalade leginkább egy luxuslakosztálynak felel meg.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Hozzászólások