Magyarországra érkezett az új Opel Crossland

Magyarországra érkezett az új Opel Crossland

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A vadonatúj Mokka designelemeivel támadó újdonságnak megkezdődött a hazai forgalmazása.

Az Opel 2017 elején leplezte le a kompakt szabadidőautók piacán versenyző Crossland X-et, melynek tavaly ősszel Crossland néven debütált a felfrissített verziója. A tavaly nyáron leleplezett vadonatúj Mokka designelemeivel ékesített Crossland immár Magyarországon is elérhető.

Legolcsóbban 5,8 millió forint ellenében lehet új Crosslandünk, ennyi ugyanis a 83 lóerős 1,2 literes szívó benzinmotorral és 5-fokozatú kézi váltóval szerelt, Edition alapfelszereltségű kivitel hivatalos listaára.

©

A 110 lóerős turbós benzines, illetve 6-fokozatú kéziváltós Crossland 6,2 millió forinttól indul, a felár ellenében 6-fokozatú automata váltóval is rendelhető 130 lóerős benzines csúcsmodell pedig minimum 6,3 millió forint kifizetését követően vezethető haza.

A 110 lóerős 1,5 literes dízelmotoros és 6-fokozatú kéziváltós Crossland 6,8 millió forinton nyit, az ugyanennek a motornak a 120 lóerős változatával és 6-fokozatú automata váltóval szerelt kivitelnek pedig 7,1 millió forint az alapára.

©

Az utastérben kevés változást lehet felfedezni. Háromféle infotainment rendszer rendelhető, az alap a Radio BT, a középutas verzió a Multimedia Radio, a csúcsmegoldás pedig a Multimedia Navigation. Utóbbi kettőhöz alapáron jár az Apple CarPlay és Android Auto támogatás.

Újdonság a GS+ Line nevet kapott sportos felszereltségi szint, mely többek közt 17 colos könnyűfém-felniket, fekete tetőt, ergonomikus első AGR-üléseket, illetve LED-es hátsó lámpákat vonultat fel, ezenkívül pedig az ötféle menet-üzemmóddal szolgáló IntelliGrip kapcsoló mellett sem mehetünk el szó nélkül.

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.