szerző:
HVG

Szeptembertől új főszerkesztője lesz a HVG hetilapnak, hogy ki, arról a közeljövőben születik döntés.

Az új főszerkesztő megválasztására azért lesz szükség, mert Vass Péter, aki 2009 óta irányítja a lapot, szerdán bejelentette a szerkesztőségnek, hogy második mandátuma nyári lejártát követően nem pályázik újból a címre. Az idén fennállásának 35. évfordulóját ünneplő, hetente mintegy 240 ezer olvasóval rendelkező piacvezető hetilap történetében Vass Péter a negyedik főszerkesztő Vince Mátyás, Lipovecz Iván és Réti Pál után.

Az új vezető megválasztásának joga a szerkesztőséget illeti, kinevezése pedig a kiadó vezetőjenek a hatásköre. A szerkesztőség és a kiadó közös célja a lap további tartalmi és formai megújítása, izgalmasabbá tétele, és szerepének újragondolása a megváltozott hírfogyasztási szokások miatt.

További részletekről a HVG később ad tájékoztatást.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!