Gyilkosság áldozata lett a Berlusconi-féle „bunga-bunga” szexpartik egyik sztárja?

Gyilkosság áldozata lett a Berlusconi-féle „bunga-bunga” szexpartik egyik sztárja?

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az olasz hatóságok nem zárják ki, hogy gyilkosság áldozata lett a 33 éves Imane Fadil, aki azzal szerzett magának hírnevet, hogy rendszeres vendége volt az egykori olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi által szervezett „bunga-bunga” szexpartiknak.

A marokkói származású modell március elsején halt meg egy milánói kórházban, miután gyomorfájdalmak miatt kezelni kezdték őt. Amikor Fadil kezelése elkezdődött, a modell ismerősei azt mondták ügyvédjének, hogy Fadilt valószínűleg megmérgezték. Fadil volt az egyike azoknak a „bunga bunga” résztvevőknek, akik 2012-ben a bíróság előtt vallottak arról, voltak-e- kiskorú prostituáltak is a szexpartikon. Berlusconit első fokon elítélték, majd végül felmentették. Később a politikust adócsalás miatt marasztalták el, s közmunkára ítélték. Franceso Greco milánói főügyész szerint több rendellenességet találtak Fadil orvosi dokumentációjában. „Az orvosok nem állapították meg, hogy mi okozta a halált” – idézte az ügyészt a BBC.

Imane Fadil akkor halt meg, amikor könyvet írt életéről, s a hatóságok most megvizsgálják a kézirat tartalmát is.

Berlusconi tekintélyét alaposan megrengették a „bunga-bunga” partik, még úgy is, hogy váltig állította bár sohasem volt szent, sohasem fizetett nőknek a szexért. „Sohasem értettem, mi öröm van abban, ha kihagyja valaki a hódítás élvezetét” – magyarázta a politikus.