Szalai Ádámot ittas vezetéssel fogták meg a rendőrök

Szalai Ádámot ittas vezetéssel fogták meg a rendőrök

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy elektromos robogón tartott hazafelé egy vacsoráról, amikor megfújatták vele a szondát. Azt nem érti, a sajtó honnan tud erről.

A Mainz és a magyar válogatott csatára a Facebookon számolt be arról, hogy ittas vezetésen érték szombat éjjel Budapesten.

Azt írta, a szabad hétvégéjét a családdal, barátokkal töltötte. Az esti vacsora után elindult haza egy bérelhető elektromos robogóval. Azt nem vette figyelembe, hogy itthon zéró tolerancia van, ezért az egy pohár bor, amit elfogyasztott, bejelzett a szondán.

Ilyen csekély mértéknél pénzbírságot kap az ember, amit természetesen elfogadtam, hibámat pedig megbántam.

A posztjában feltette azt a kérdést is, miként derülhetett ki a közte és a rendőrség közötti igazoltatás végeredménye. Megkérdezi: hogyan derülnek ki rendőrségi információk az egy napja történt ügyről, ami eljárást nem eredményez?

Mindezt azért firtathatja a focista, mert a Ripost a kedd reggeli számában a címlapon hozta az ügyet, a cikkben még az alkoholszintről is beszámoltak, vagyis meglehetősen pontos információkkal rendelkeztek az esetről. Azt is tudni vélik, hogy 100 ezer forintra büntették meg Szalait, és a jogosítványát nem vették el.

Hozzászólások