Zsolnay porcelánból készült Szabadság-szobor is kerül Magyarország Szépe bőröndjébe

Zsolnay porcelánból készült Szabadság-szobor is kerül Magyarország Szépe bőröndjébe

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI

Nagypál Krisztina rengeteg ruhát, Zsolnay porcelánt és nemzeti színű öltözéket pakol a bőröndjébe, amellyel a Miss World versenyre utazik Londonba. Még nemzeti tánccal is készül.

"Mentálisan és fizikálisan is készülök a londoni Miss World versenyre. Próbálok figyelni az egészségemre, az életmódomra, az étkezésemre. Rengeteg ruhát kell vinnem magammal, két nagy bőrönddel, egy kicsivel és egy kézitáskával fogok utazni" – mondta Nagypál Krisztina az M1 csatorna keddi műsorában.

Mint elhangzott, szabályok rögzítik, milyen ruhából hány darabot kell kivinni a versenyre, szükség van például öt koktélruhára és hat fekete elegáns ruhára.

©

Nagypál Krisztina kitért arra, hogy számos kísérőrendezvényen, eseményen, vacsorán is részt kell venniük. 24 órán keresztül figyelik majd, ki miként viselkedik, milyen a megjelenése, milyen kiegészítőket, ruhákat visel.

Elmondta, hogy a Miss World verseny oldaláról, illetve saját közösségi oldaláról is letölthető már az az alkalmazás, amellyel a szimpátiaszavazáson lehet részt venni. "Egy képre egy szavazat adható, aki ezt megnyeri, biztosan bekerül a Top 20-ba" – emelte ki.

Ordasi Zsolt stylist arról beszélt, hogy Magyarország Szépe egy hónapon keresztül lesz kint Londonban. "Krisztinek ott a helye a döntősök között, ezt érzik a hazai divatvilágban is azok, akik ruhát biztosítanak erre a versenyre."

Nagypál Krisztina egy Zsolnay porcelánból készült Szabadság-szobrot is visz magával ajándékba a londoni versenyre, ahová egyedül fog kiutazni. Ezenkívül nemzeti ruhával, valamint nemzeti tánccal is készül.

Hozzászólások