Kiderült, kik utaztak még Kobe Bryant lezuhant helikopterén

Kiderült, kik utaztak még Kobe Bryant lezuhant helikopterén

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Közzétették a vasárnapi tragédia áldozatainak a nevét, melyben a kosárlegenda és lánya is életét vesztette.

Egyelőre nem hivatalos az a névsor, amelyen a Kobe Bryanttel együtt utazó és szintén elhunyt emberek nevei olvashatók. Az NBA-legenda privát helikoptere vasárnap délelőtt zuhant le, a gép egy domboldalnak csapódott. A tragédiában összesen 9-en vesztették életüket, köztük a 41 éves szupersztár és 13 esztendős lánya, Gianna Bryant.

New York Post most megosztott egy listát, amely a lap szerint a másik 7 áldozat nevét közli. E szerint a gépen utazott még Sarah és Payton Chester is. Payton együtt kosárlabdázott Bryant lányával. A személyazonosságukat Sarah testvére erősítette meg a közösségi oldalukon.

Szintén elhunyt a gépet vezető pilóta, akit a helyi lapok Ara Zobayanként azonosítottak.

A vasárnapi tragédiában halt meg John Altobelli, Keri Altobelli és Alyssa Altobelli is. Utóbbi szintén együtt játszott Bryant lányával. John Altobelli Alyssa édesapja volt, Keri pedig az édesanyja.

A szerencsétlenség kilencedik áldozata Chrisitina Mauser, aki abban a privát iskolában oktatott kosárlabdát, ahol Kobe Bryant lánya, Gianna is tanult. Az ő halálát a férje erősítette meg a Facebookon.

Hozzászólások