szerző:
kadarm
Tetszett a cikk?

A Kogart étteremben járva a life-style.hu csapata kellemesen összebarátkozott Danó Zoltán executive cheffel és mivel nagyon megkedvelték a főztjét, felkérték, vegyen részt mesterszakácsok receptjei sorozatukban.

Némileg ugyan ismétlésnek tekinthetőt, hiszen a sorozatban korábban már szerepelt egy kacsa confit recept, de jellegében egészen más ételről van szó és remek ihlet lehet egy utolsó kacsavacsorához. Hamarosan úgyis a tavasz következik a gasztronómiában is, de most még érdemes kiélvezni a hidegebb időhöz tartozó ízeket, azután következzék a spárga!

A narancsos kacsacomb receptjét ide kattinva érheti el.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Keményebben lép fel a Facebook a klímaválság tagadóival szemben

Keményebben lép fel a Facebook a klímaválság tagadóival szemben

Minden eddiginél többe, 6,9 milliárdba került, hogy Mark Zuckerberg biztonságban legyen a járvány első évében

Minden eddiginél többe, 6,9 milliárdba került, hogy Mark Zuckerberg biztonságban legyen a járvány első évében

Ez már egy más világ: így nézett ki 97 nap után az első szabad este a briteknél

Ez már egy más világ: így nézett ki 97 nap után az első szabad este a briteknél