szerző:
kadarm
Tetszett a cikk?

A Kogart étteremben járva a life-style.hu csapata kellemesen összebarátkozott Danó Zoltán executive cheffel és mivel nagyon megkedvelték a főztjét, felkérték, vegyen részt mesterszakácsok receptjei sorozatukban.

Némileg ugyan ismétlésnek tekinthetőt, hiszen a sorozatban korábban már szerepelt egy kacsa confit recept, de jellegében egészen más ételről van szó és remek ihlet lehet egy utolsó kacsavacsorához. Hamarosan úgyis a tavasz következik a gasztronómiában is, de most még érdemes kiélvezni a hidegebb időhöz tartozó ízeket, azután következzék a spárga!

A narancsos kacsacomb receptjét ide kattinva érheti el.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!