szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mától a helyzet fokozódik a disznók rovására - a háttérben előre megfontolt szándékok és gasztronómiai okok állnak.

November 30. Disznóölő Szent András napja: megkezdődnek a téli disznóvágások, és kolbászból kezdik fonni a kerítést.

Stiller Ákos

Hogy a disznóvésznek milyen ízes következményei vannak a kamrában és a konyhában, mi kerülhet kolbászba, hurkába, kocsonyába, pláne mely sertésrész avanzsálhat a sültes tálra, azt megtudhatjuk a Food&Wine szezonnyitó bejegyzéséből: http://www.foodandwine.hu/2012/11/29/a-sertesrol-disznovagastol-disznovagasig/

 


 

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!