szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mától a helyzet fokozódik a disznók rovására - a háttérben előre megfontolt szándékok és gasztronómiai okok állnak.

November 30. Disznóölő Szent András napja: megkezdődnek a téli disznóvágások, és kolbászból kezdik fonni a kerítést.

©

Hogy a disznóvésznek milyen ízes következményei vannak a kamrában és a konyhában, mi kerülhet kolbászba, hurkába, kocsonyába, pláne mely sertésrész avanzsálhat a sültes tálra, azt megtudhatjuk a Food&Wine szezonnyitó bejegyzéséből: http://www.foodandwine.hu/2012/11/29/a-sertesrol-disznovagastol-disznovagasig/

 


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Saját intézményével ellenőrizné a jogállamiság helyzetét Magyarország és Lengyelország, hogy "ne nézzék bolondnak"

Saját intézményével ellenőrizné a jogállamiság helyzetét Magyarország és Lengyelország, hogy "ne nézzék bolondnak"

Újabb incidens Franciaországban: agyonlőttek egy fegyverest

Újabb incidens Franciaországban: agyonlőttek egy fegyverest

Milyen az ön kapcsolata elhunyt édesanyjával?

Milyen az ön kapcsolata elhunyt édesanyjával?