szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Zé, avagy a Szárnyas Ízvadász kiugrott a Szigetre és körbenézett, hogy milyen is az idei gasztro felhozatal.

A Szárnyas Ízvadásznak két szenvedélye van, a siklóernyőzés és a gasztronómia, úgy hogy, amire ő rárepül, arra nekünk is érdemes. Legalábbis, ami a kajálást illeti. A főzésről nem is beszélve, de ki a fenének van kedve kotyvasztani 40 fokos hőségben, ráadásul a Sziget fesztivál hetében.

Lehet ott az óbudai non-stop tomboldában töltekezni bőven. A jó magyar zsíroskenyértől, kolbászos hung dogtól, lángostól az orosz  pelmenyin, négysajtos olasz piadinán át a vegán japánig. Ráadásnak erdélyi kürtöskalács vagy sajtburgernek látszó süti, amiben maracujás zseléből van a "sajt", és mindenekfölött churros, azaz töltött kitolófánk salvadori titkos recept szerint. A kajákhoz a legmenőbb állitólag a fröccs és a pálinka.

Ha azt is tudni akarják, milyen a töltött zokni, és hogyan tört be a fine dining a Szigetre, kattintsanak a blogra és nézzék meg a szigetes videót.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!