szerző:
hvg.hu

Nagyon az év elején vagyunk, úgy hogy számíthatunk még jó néhány előjelzésre, mi is vár ránk 2014-ben. Fűszeres Bodrogi Eszter is körbenézett, hogy a világból mivel bombázzák majd tányérjainkat az idén. S még két magyar gasztrojóst is bespájzolt.

©

A legkevesebb, hogy a nálunk is egyre népszerűbb vietnámi pho levest maceszgombóccal kapjuk, a mexikói tacot pedig füstölt csülökkel. S innentől összevissza eszünk, keverjük az alapízeket és a nemzetek konyháit. Az új tapas a dim sum, a macaront kipöcköli az eklerfánk, a hamburget letarolja a tofuburger.

Az év sztárja a karfiol lesz, amely bámulatos átváltozásokra képes. Vegák ünnepelhetnek: nagy darab véres-rózsaszín, szaftos húsok helyett itt a karfiolsteak!

Ha még jobban meg akarunk lepődni, és felkészülni a folyamatos jelenben a jövőre, akkor részletek itt.

 

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Semjén Zsolt: Legyen mindenki egy kis Szent István!

Semjén Zsolt: Legyen mindenki egy kis Szent István!

Tovább folytatódik az Open Arms kálváriája

Tovább folytatódik az Open Arms kálváriája

Merjünk kicsit álmodni: Z4-es BMW-ket eresztettünk össze egy spéci Mazda MX-5-tel

Merjünk kicsit álmodni: Z4-es BMW-ket eresztettünk össze egy spéci Mazda MX-5-tel

Bepánikolt kamionos állt keresztbe az M43-as autópályán

Bepánikolt kamionos állt keresztbe az M43-as autópályán

Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?

Elárulja az okosóra, ha valakinél megkezdődött az elbutulás?

Két barlangász rekedt a Lengyel-Tátra legmélyebb barlangjában

Két barlangász rekedt a Lengyel-Tátra legmélyebb barlangjában