Ami Mészárosnak a Balaton, az Seszták és körének a Rétközi-tó

Ami Mészárosnak a Balaton, az Seszták és körének a Rétközi-tó

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A Fidesz volt miniszterének köre újabb beruházásokra készül Szabolcsveresmarton – írta az Mfor.hu.

Csak a kezdet volt a VIP-klubbal felturbózott luxus-teniszakadémia Szabolcsveresmarton, írja a gazdasági lap, amely szerint Seszták Miklós köre lényegében teljesen körbeépíti a helyszínül szolgáló Rétközi-tavat.

Az Mfor.hu azt írja,

De a tervek között szerepel az is, hogy a tavat a csatornákon keresztül összekötnék a kisvárdai tóval. Ennek hála a teniszakadémiától csónakkal is megközelíthető lenne a kisvárdai vár, illetve a szórakoztatónegyed.

Vár állott, most stadion - Disneyland magyar módra

Seszták Miklós volt fejlesztési miniszter választási körzetére húszmilliárd forintnál is több adófizetői pénz jutott az elmúlt években. A helyiek örülnek, hogy dől a pénz, csak az nem tetszik nekik, hogy mire. Hiába az extra támogatás, turistából és munkahelyből nem lett több a városban. Riport.

Az építmények kivitelezésére vonatkozó közbeszerzési eljárást már lefolytatták, eredményt még ugyan nem hirdettek, de a beérkező ajánlatokat listázó dokumentumok már elérhetők a közbeszerzési hatóság adatbázisában – írta a lap.

Az ajánlatkérő és egyben a beruházó is a Seszták Miklóshoz közeli Alkossunk Várost Alapítvány, mely közvetve egyébként a teniszakadémia projektjéért is felelős.

Hozzászólások