Az IKEA ledobta a svéd húsgolyóbombát

Az IKEA ledobta a svéd húsgolyóbombát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Egy héttel a Facebookon kirobbant marketingháború után az IKEA leakciózta a svéd húsgolyót és finoman odapakolt egyet a Lidl-nek.

Leakciózza három napra az IKEA a 10 darabos svéd húsgolyót krémmártással, zöldborsóval, burgonyapürével és áfonyalekvárral. A cég Facebook bejegyzése szerint a húsgolyóikkal bármikor könnyedén csempészhetsz egy falat Svédországot a tányérodra. A Lidl-nek is üzentek: "Így biztosan nem lesz szükséged összeszerelési útmutatóra…".

A húsgolyó gate egy hete pattant ki, amikor a Lidl a Facebookon azzal szúrt oda az IKEA-nak, hogy posztoltak egy képet egy tál húsgolyóról és melléírták, hogy "nem kell Svédországig menned, ha igazán autentikus húsgolyókra vágysz! Ráadásul ehhez az egyszerű recepthez nem kell szerelési útmutató! Ugye nálatok sem hiányozhat mellé a barna mártás és az áfonyalekvár?"

A Lidl posztja alatt aztán elszabadult a marketingpokol, az IKEA és a Lidl mellé beszállt a kommentháborúba egy sor márka a Kométa, a Michelin, az Actimel, az Apenta, de például a Vatera és a Burger King is.

Hozzászólások