szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

364,55-be kerül egy euró.

Gyengült a forint a főbb devizákhoz képest csütörtök kora estétől péntek reggelig a nemzetközi bankközi piacon. Az euró 364,55 forinton állt nyolc órakor a csütörtök kora esti 364,33 forint után.

A dollár 308,15 forintról 308,90 forintra erősödött, a svájci frank jegyzése pedig 339,55 forintról 340,37 forintra emelkedett. Az euró 1,1803 dollárra gyengült a csütörtök kora esti 1,1822 dollárról.

Múlt héten indult el ismét a lejtőn a forint, a 365-ös szintet október 15-én lépte át. Bár hétfőn volt olyan pillanat, amikor 366 forintnál is többet kértek egy euróért, másnapra ismét 365-ös árfolyamon mozgott a magyar fizetőeszköz. A történelmi mélypontot a forint április 1-jén érte el, akkor 369,5-be került egy euró.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kovács Gábor Gazdaság

A jegybank Monetáris Tanácsa: Ne ránk figyeljenek!

Nem a Monetáris Tanács által meghatározott kamatkondíciókkal, hanem az igazgatóság által meghatározott egyhetes betéti tender kamatával avatkozik be a jegybank, ha kell. Ezt egyelőre az alapkamatnál magasabban tartják, és csak az infláció számít.

Újabb haladékot kapott a TikTok, még nem tiltják be Amerikában

Újabb haladékot kapott a TikTok, még nem tiltják be Amerikában

Egy miniszter figyelmeztette a Wizz Airt, hogy problémáik lehetnek Norvégiában

Egy miniszter figyelmeztette a Wizz Airt, hogy problémáik lehetnek Norvégiában

Ferenc pápa 21 évesen élet és halál között volt

Ferenc pápa 21 évesen élet és halál között volt