Kezelési költség nélkül visszaváltják a márciusi helyközi bérleteket

Kezelési költség nélkül visszaváltják a márciusi helyközi bérleteket

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A 30 napos bérletek árát is visszafizetik felerészben, vagy teljes egészében.

Mivel sokaknak feleslegessé válik a márciusra megváltott bérlete az otthoni munkavégzés miatt, a minisztérium utasította a szolgáltatókat, hogy a márciusra megváltott bérletek árát kezelési költség nélkül, teljes egészében fizessék vissza azoknak, akik ezt legkésőbb március 10-én kérik – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium a pénteken.

A közlekedési társaságok visszaveszik a helyközi járatokra szóló, március havi vagy félhavi bérleteket. A megvásárlás idejétől és az érvényesség időtartamától függően, a vevő kérelmére a 30 napos bérletek ára is visszafizethető felerészben vagy teljes egészében. A részletes feltételekről és a visszaváltási igény jelzésének módjáról a szolgáltatók tájékoztatják majd utasaikat.

A csütörtöki Kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az újabb járványügyi intézkedéseket. Ebben szerepel az a kitétel, hogy a minden munkaadót felkérnek arra, hogy ahol van lehetőség otthoni munkavégzésre, ott ezt biztosítsák, ez a közigazgatásra is érvényes. Az ITM a közleményében annak a reményének adott hangot, hogy minél több cég fog ezzel élni.

(Képünk illusztráció)

Hozzászólások