Megelőzték Schmitt Pált: itt az emberek embere

Megelőzték Schmitt Pált: itt az emberek embere

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
ingatlanmenedzser.hu

Szakítva a hagyományokkal, nem a monacoi székesegyházban, hanem szabad téren lesz II.

Szakítva a hagyományokkal, nem a monacoi székesegyházban, hanem szabad téren lesz II. Albert és dél-afrikai menyasszonyának esküvője. Jövő nyáron, július elején először egy szűk körben, a palotán belül majd ezer ember körében, kinn az épület előtt lesz az ünnepség – közölte tegnap maga a herceg egy kiválasztott újságírói csoport előtt, amelyben a The Riviera Times is képviseltette magát.

Ketten döntöttek a helyszinről
Biztos nem lehet majd ilyen üres utcákat találni az esküvő idején
©

Albert azzal indokolta a döntést, hogy egy modern herceg a „nép, az emberek embere”, s ennek tükröződnie kell abban is, hogy nem elzártan, hanem nyílt keretek között történik meg életének egyik legfontosabb eseménye.

Itt lett volna eredetileg az esküvő

A székesegyházat az elmúlt években teljesen felújították és szinte mindenki biztosra vette, hogy azért, mert ott lesz az esküvő. Az esküvő tényét idén júniusban jelentették be hivatalosan. Most gőzerővel dolgoznak a nagyszámú uralakodó, egyéb ismert világsztár és természetesen a sajtó elhelyezésén és ellátásán.

Egyelőre annyit tudni, hogy több nagy tévétársaságmár bekelentkezett. Annak idején, 1956-ban III. Rainer és Grace Kelly esküvőjét 30 millióan látták, most nagyságrendekkel több nézőre számítanak.