szerző:
MTI

Az Magyar Labdarúgó Liga elnöksége szombati ülésén úgy határozott, hogy 15 csapat nevezésének elfogadását javasolja a versenybizottságnak az élvonalbeli bajnokságra.

A liga elnöksége a 16 indulásra jogosult klub közül egyedüliként a Ferencvárost további hiánypótlásra kötelezte. A zöld-fehéreknek hétfőig kell benyújtaniuk fellebbezésüket az MLSZ elnökségéhez, majd a szükséges iratokat csütörtökig kell pótolniuk. A Ferencvárosnak egyrészt bizonyítania kell, hogy nincs tartozása a játékosok felé, másrészt a költségvetése lefedettségét is garanciákkal kell igazolnia.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI Itthon

Újabb Fradi-zakó, bajnok lett a Debrecen

A tavaly győztes Ferencváros kétgólos vereséget szenvedett a Pécs otthonában a labdarúgó Arany Ászok Liga 28. fordulójában, s ezzel eldőlt, hogy a Debreceni VSC-AVE Ásványvíz nyerte az élvonalbeli bajnokság 2004/2005-ös kiírását.

Monitor

Fradi-pénz az ablakban

Szerencsés esetben mintegy 100 millió forint pluszbevételt hozhatott volna a konyhára, hogy a Ferencvárosi Torna Club...

hvg.hu Világ

Az év internetes átverései - 7. helyezett: Fradisták Irakban

Csokorba gyűjtöttük, s naponta frissítve közöljük a 2004-es év tíz legnagyobb internetes átverését. Legendák a Bush-szavazók IQ-járól, ál-Kovács munkásőrmundérban, emberevő óriáspókok, repülők Trója ostrománál – többek között ezt hozta nekünk 2004-ben az elektronikus posta.

Hét nap

KIÉ LESZ A FRADI?

Még aznap cáfolta Furulyás János, a Ferencvárosi Torna Club elnöke az Origo internetes lap múlt szerdai információját...

MTI Itthon

Kedden eldőlhet a Fradi sorsa

A Ferencvárosi TC évi rendes közgyűlésén Furulyás János azt közölte a küldöttekkel, hogy kedden végleges szerződést kell kötnie a Vagyonkezelő Igazgatósággal az Üllői úti stadion melletti területek átadásáról, mert a befektetőjelölt holnapig adott erre határidőt.

Adventi beszéd: testvériséget sürgetett Ferenc pápa

Adventi beszéd: testvériséget sürgetett Ferenc pápa

A konzervatív választóknak nagyon nem tetszik a Brexit-megállapodás

A konzervatív választóknak nagyon nem tetszik a Brexit-megállapodás

Kávészünet, teaidő - recept

Kávészünet, teaidő - recept

A rendőrök feladták a védvonalat, a tüntetők bejutottak a Kossuth térre

A rendőrök feladták a védvonalat, a tüntetők bejutottak a Kossuth térre

41 éve egy magyar családé ez a gyönyörű Wartburg, ami most eladó

41 éve egy magyar családé ez a gyönyörű Wartburg, ami most eladó

Népességrobbanás várható a migrációt kibocsátó országokban

Népességrobbanás várható a migrációt kibocsátó országokban