Elfogták a metróalagútba beszaladt férfit

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
HavariaPress

Beszaladt az alagútba egy ember kedd délelőtt fél 11 körül a 3-as metró vonalán - adta hírül a hirado.hu. A férfit azóta kivezették az alagútból, és kórházba vitték.

Feljelentést tett a BKV azzal a férfival szemben, aki ma délelőtt eddig tisztázatlan okokból beszaladt a metróalagútba Újpesten - értesült a HavariaPress.

A 3-as metró Újpest-központ állomásánál kedden délelőtt szaladt be egy férfi az alagútba. A BKV szakemberei azonnal feszültség-mentesítették a pályaszakaszt, a biztonsági szolgálat emberei pedig utánaeredtek a behatolónak. A férfit azonban egyedül nem tudták kivinni az alagútból, mert ellenállt nekik, így végül rendőrt kellett hívni hozzá.

Az eset miatt fél tizenegytől húsz percre teljesen leállt a metróforgalom Újpest-központ és az Árpád híd között, ez idő alatt buszok pótolták a kimaradt járatokat. Miután a rendőrök elfogták a férfit, átadták a mentőknek, akik - állapotára tekintettel - kórházba vitték, a BKV pedig feljelentést tett ellene az ügyben, közérdekű üzem működésének megzavarása, illetve közlekedésbiztonság elleni bűncselekmény miatt.