Orbán üzent a Facebookon: 2012 legyen a remény éve

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Orbán Viktor kormányfő Facebook-oldalán rövid, 52 másodperces videóüzenetben foglalta össze, mit kíván a lakosságnak 2012-re. Az alábbiakban a köszöntő leirata olvasható.

"2010-ben, másfél évvel ezelőtt pédátlan összefogás jött létre Magyarországon. Elhatároztuk, hogy összekapaszkodunk, és közösen kijavítjuk azokat a hibákat, amelyektől szenvedtünk az elmúlt évek során. Sokat dolgoztunk a 2011-es évben. Ez az év Magyarország megújulásának éve lett. Átszerveztük, amit át kellett szerveznünk" - mondja a miniszterelnök Facebook-üzenetében.

Orbán Viktor kifejti: "Tudom, hogy sok nehézséget kell elszenvedniük a magyar családoknak, sok a bizonytalanság. Ilyen időkben különösen felértékelődik az, ami mindannyiunk biztonságához járulhat hozzá: a hazánk, az otthonunk, a családunk."

"Azt kívánom Önöknek, hogy a 2012-es év mindannyiuk számára a remény éve legyen. A jó Isten őrizze meg biztonságban a hazánkat, a családunkat és az otthonunkat. Isten éltesse mindannyiukat, boldog új esztendőt kívánok" - zárja szavait a kormányfő.