Selmeczi: Gyurcsány egy törpepárt vezéreként produkálta magát

Selmeczi: Gyurcsány egy törpepárt vezéreként produkálta magát

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Nem véletlen, hogy Gyurcsány Ferenc ma már csak egy 3 százalékos törpepárt vezéreként produkálhatta magát – így reagált a volt miniszterelnök keddi évértékelő beszédére a Fidesz szóvivője. A Jobbik szerint Gyurcsány most egy börtön beszélőjén fejtette volna ki véleményét, ha Magyarországon valóban működne az elszámoltatás.

A Fidesz szóvivője szerint „Gyurcsány Ferenc tovább halad az őszödi úton. Az emberek világossá tették, hogy nem kérnek Gyurcsány Ferenc hazugságaiból, nagyotmondásaiból és korrupt barátaiból. A Gyurcsány-korszak szocialista kormányai tönkretették Magyarországot, így aztán nem véletlen, hogy Gyurcsány Ferenc ma már csak egy 3 százalékos törpepárt vezéreként produkálhatta magát” – olvasható Selmeczi Gabriella rövid reagálásában.

A jobbikus Pörzse Sándor úgy fogalmaz közleményében: ha "Magyarországon valóban működne az elszámoltatás és a rendteremtés, akkor Gyurcsány Ferenc – lassan két évvel az állítólagos fülkeforradalom után – az egyik legbiztonságosabb börtönünk beszélőjén fejtette volna ki véleményét biztonsági kamerák kereszttüzében".

©

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke körülbelül másfélórás évértékelő beszédet mondott kedden. Egyebek mellett azt mondta: nem szabad csak Orbán Viktort hibáztatni a mai közállapotokért, de közösen kell tenni, hogy a társadalmi indulatok el ne szabaduljanak.