Megvan a feltételezett domonyvölgyi gyilkos

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Terrorelhárítási Központ munkatársai elfogták csütörtökön a domonyvölgyi emberölés feltételezett elkövetőjét - közölte a rendőrség.

A rendőrség közleményében egyelőre nincsenek részletek a feltételezett tettes elfogásáról.

Hétfőn találták meg egy nő holttestét a Pest megyei Domonyvölgynél. A megyei rendőrség emberölés bűntette miatt folytat eljárást az ügyben, miután az orvos szakértő megállapította, hogy az elhunyt halálát idegenkezűség okozta.

A hétfői gyilkosság után a gödöllői Szent István Egyetem körlevelet küldött a diákoknak, hogy ne járjanak egyedül a környéken. Egy diák azt mondta ugyanis korábban, hogy ismerte az áldozatot, a gyilkos egy kereszteződésben ugrott be az autójába, és azóta rettegtek az egyetem női dolgozói illetve diákjai.

A feltételezett gyilkosról fantomképet készítettek, ennek alapján egy 18 és 25 év közötti fehér bőrű, borostás férfit kerestek.

Az RTL Híradó szerint elképzelhető, hogy ugyanez a támadó gyilkolt meg három hete egy férfit is Budapesten. A két gyilkosságot ugyanúgy követték el: a gyilkos egyszer nyakon szúrta áldozatait, majd magukra hagyta őket és elmenekült. 

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: egyelőre többet nem közölnek, és péntekre ígért bővebb tájékoztatást.