Orbán-közeli embert hoztak hírbe a trafikmutyival

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
MTI-OS
Tetszett a cikk?

Szabó Rebeka független képviselő állítása szerint az Orbán család felcsúti birodalmának művelője, Flier János veje, Junek Károly nyerte el a Felcsúton kiadott egyetlenegy trafiknyitási jogot.

Nem úszta meg a miniszterelnök sem, hogy ne kapjon trafikot – írta Orbán Viktor, a felcsúti trafikos című, keddi közleményében Szabó Rebeka független képviselő, a Párbeszéd Magyarországért politikusa.

Orbán és felesége felcsúti birodalmának művelője Flier János veje, Junek Károly nyerte el a Felcsúton kiadott egyetlenegy trafiknyitási jogot. A Flier család 320 hektár föld bérletét nyerte el a környéken, most pedig a nemzeti dohányterjesztésből is kiveszi a részét – állítja Szabó Rebeka. A PM-es politikus a Népszabadság értesülésére alapozta állításait.

A Nemzeti Együttlopási Rendszer szemérmetlen módon immáron nem csak a fideszes képviselők haverjait és kiszolgálóit jutalmazza a koncessziós pályázatokon, de a miniszterelnök érdekeltsége sem marad üzlet nélkül. A felcsúti birodalom hektárról hektárra, trafikról trafikra épül. Egy szociálisan megzuhant ország nézi azt, ahogyan a felcsúti kiskirályok bekebeleznek iparágakat, földeket, trafikokat, a teljes magyar államot, az adófizetők pénzét. Egy Felcsút által foglyul ejtett ország nézi, ahogyan a trafikgyőztes Junek Károly apósa cserélgeti a földeket a miniszterelnök családjával, majd pedig azok őrzője és felügyelője lesz – fogalmazott a közleményben Szabó Rebeka.

S ha ez még nem elég, úgy Flier János veje – akinek felesége a Vidékfejlesztési Minisztérium munkatársa – még Bicskén is nyert dohányboltot. A trafikpályáztatás az orbáni rendszer mintaprojektje. Elvenni, kisajátítani, elűzni – Felcsúton ezt a modellt már ismerik, immáron országos szintre emelkedett az oligarchastratégia – írta a PM politikusa.