Velvet: a gyors bejelentés miatt gyanús a soroksári férj

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Az ilyenkor feltételezhetőnél sokkal hamarabb tett bejelentést felesége eltűnéséről a soroksári gyilkosság áldozatának férje, többek között emiatt is gyanús a rendőröknek – írja szerdai cikkében a Velvet.hu.

Túl hamar, már felesége elmaradt hazaérkezése után tizenhárom perccel a rendőröket tárcsázta a soroksári gyilkosság áldozatának férje, emellett pedig telefonos híváslistájából törölte az ezt megelőző hívásokat – a Velvet.hu szerdai cikke szerint a soroksári Kardos Lajos emiatt szerepel továbbra is lehetséges gyanúsítottként a rendőrség látókörében.

A férfi a Velvet szerint arra hivatkozott, hogy híváslistája megtelt, emiatt törölte, de a rendőrség a szolgáltatótól mégis tudja, kiket hívott. Arról, hogy a férj már tizenhárom perccel azután a rendőrséget hívta, hogy felesége nem ért haza, a nyomozók azt gondolják: ilyet az tesz, aki tudja, hogy baj történt a családtagjával – áll a cikkben.

A lap szerint a rendőrség erősen vélelmezi, hogy a férjnek információja van a gyilkosságról, illetve elkövetőjéről, ráadásul ezt a gyanút az sem segít eloszlatni, hogy a férfi és a nő kapcsolatát komoly családi viták terhelték.

Tavaly szeptember 25-én gyilkolták meg az esti futásra induló Kardosné Gyurik Krisztinát. A Soroksáron történt gyilkosságról itt olvashat bővebben.