Most végre megtudhatja, hogy mit gondol a bevándorlásról a MIÉP

Most végre megtudhatja, hogy mit gondol a bevándorlásról a MIÉP

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A MIÉP állásfoglalása egyben azt jelenti, hogy még létezik a párt.

Szűk két héttel az október 2-iai kvótanépszavazás előtt már hozzászoktunk, hogy napi szinten kell arról olvasnunk, az adott fideszes politikus épp melyik lakossági fórumon nyomta le a szokásos kampányszöveget  (miért rossz a migráció, hány százezer bevándorló árasztja majd el hazánkat, miért kell elmennünk szavazni stb.), de a MIÉP közleménye még így is úgy ért minket, mint derült égből a villámcsapás.

Álljon hát itt örök mementóul, hogy a MIÉP is megnyilatkozott az év egyik legfontosabb belpolitikai eseménye előtt. A párt közleményét változtatás nélkül, szó szerint közöljük!

"A MIÉP ÁLLÁSFOGLALÁSA

Az Európai Unió migrációs politikájáról és annak magyarországi kihatásáról

Csurka István és a MIÉP azt mondta 2004.-ben az országnak az Európai Unióhoz csatlakozása előtt, hogy "ÍGY NEM" ! Csurkának és a MIÉP-nek akkor is igaza volt! A Magyar Igazság és Élet Pártja következetesen tartja magát az akkori álláspontjához, hogy a diktátumokkal irányítani akaró EU-hoz ilyen körülmények között nem kellett volna csatlakoznunk.

Most, a népvándorlás elindítói által Európa tönkretételére küldött, majd a népvándoroltatók zsoldosai által hazánkban (is) betelepíteni szándékolt tömegekkel kapcsolatos tervek valóban elhozták a "most a lét a tét" idejét.

Magyarországon már most is van éppen elég idegen és idegen szívű, nincs többre szükség. Sőt! Már most is van hazánkban jó néhány "no go" zóna, ahová már a rendőrök se mernek bemenni - ebből sem kell több. Bűnözőkből is el vagyunk látva, zsúfoltak a börtöneink. Nincs hiányunk azokból sem, akik munka nélkül akarnak megélni - mások munkájából. Nem kérünk tehát sem a potenciális bűnözőkből, sem a munkakerülőkből. Terroristákra pedig végképp nincs szükségünk.

És ha a brüsszeli kozmopoliták ebből sem értenének, értsünk mi a Brexitből. Elvégre van élet az Európai Unión kívül is. Egy unióval már korábban rosszul jártunk, most a másikban is csalódtunk. Több unióba nem kellene belépnünk."

Hozzászólások