Bors: Rogán két percet spórolt a helikopterezéssel

Bors: Rogán két percet spórolt a helikopterezéssel

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A miniszter szerint fáradt volt a fia, azért mentek helikopterrel haza a lakodalomból.

A Bors szerint autóval nagyjából ugyanannyi idő alatt ért volna haza Rogán Antal és családja a hétvégi, nyírtassi esküvőről. A helikopter ugyanis nem ott, hanem a fővárostól távolabb eső Mándokon vette fel a családot hazafelé. A lap megnézte, a két település közötti táv megtételéhez a Google útvonaltervezője szerint harmincnégy percre van szükség, onnan helikopterrel eljutni a budaörsi reptérre másfél óra, onnan haza a Pasa parkba kocsival újabb 22 perc. Az út – a ki- és beszállásokat nem számolva – így 2 óra 26 percre jön ki, kocsival viszont 2 óra 28 perc a Nyírtass–Pasa park távolság. Így tehát

"két percet spórolt a miniszter és családja".

A lap szerette volna megkérdezni a minisztert, hogy ezért megérte-e, de a sajtósa azt üzente, Rogán lezártnak tekinti az ügyet.

A Népszabadság közölt hétfőn egy fotót a helikopterbe szálló Rogánról, aki a fotó előtt simán letagadta az egészet. Kiderült egyébként, hogy az utat Rogán Cecília cégével barterezi majd le az érintett céggel. Barter nélkül az út 1,8 millióba került volna. A helikopterező minisztert az esküvőn részt vevő Kis Grofó azonnal bevédte, majd a posztját (miszerint Rogán jó ember és igazi bulibáró) nem sokkal később törölte a Facebookról.

Hozzászólások