Megvédett egy nőt a buszon, súlyosan bántalmazták - ezt a két férfit keresik

Megvédett egy nőt a buszon, súlyosan bántalmazták - ezt a két férfit keresik

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A két fiatalember egy pótlóbuszon támadta le a nőt, a segítségére siető férfit a Határ úti aluljáróban verték meg. A rendőrség keresi az elkövetőket.

A ferencvárosi rendőrök keresik azt a két férfit, akik a Határ úti aluljáróban súlyosan bántalmaztak egy általuk inzultált nő védelmére kelő férfit.

Az ügyben a rendőrség súlyos testi sértés miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

©

Az eset még június 7-én, nem sokkal éjfél előtt történt: az elkövető társával a Határ úton szállt fel a villamospótló autóbuszra. Egy nőt zaklatni, inzultálni kezdtek, majd a segítségére siető férfit az egyikük ököllel kiütötte. A súlyos testi sértés arra utal, hogy a védelmezőként fellépő férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

©

Az elkövető 20-30 év körüli, körülbelül 180-185 centiméter magas,

erős, kövér testalkatú, arcszőrzet nélküli, fejtetőig borotvált,

fejtetőn rövid hajú férfi – fogalmazott a rendőrség. A bűncselekmény idején barnászöld színű kapucnis felsőt, kék farmernadrágot, piros edzőcipőt, valamint fekete színű egyvállas táskát viselt.

©

Társa 20-30 év közötti, körülbelül 180-185 centiméter magas, fejtetőig rövidebbre nyírt, fejtetőn rövid barna, oldalra zselézett hajú, körszakállas férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete kapucnis melegítőfelsőt, szürke rövidnadrágot és piros sportcipőt viselt.

A bűncselekmény elkövetőjét és társát biztonsági kamera rögzítette. A rendőrség kéri, hogy aki a képek alapján felismeri az elkövetőket, esetleg tudja, hol vannak, jelentkezzen az itt felsorolt elérhetőségek valamelyikén.

Hozzászólások