Jávor Benedek is beszállt a Szanyi-féle hülyézésbe

Jávor Benedek is beszállt a Szanyi-féle hülyézésbe

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

Szanyi Tibor nemrég megválasztott MSZP-alelnök szerdán az ATV-ben azt mondta: láttunk már mi a pártok élén hülyéket. Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője most reagált a mondatra, nem nehéz kitalálni, hogy mit.

Szanyi Tibor, az MSZP frissen megválasztott alelnöke a napokban interjút adott az ATV-nek. Ebben egyebek mellett azt mondta: „láttunk már mi a pártok élén hülyéket”, azonban Kárász Róbert műsorvezető többszöri kérdésre sem pontosította, hogy ki(k)re célozgatott. Csupán annyit tett hozzá: „nem akarok személyeskedni, mindenki tudja, hogy volt olyan elnökünk, amikor nehéz pillanatok voltak” – majd kacsingatott, de nem mondott nevet. „Éhgyomorra ne személyeskedjünk, még nem reggeliztem” – tette még hozzá.

Jávor Benedek, a Párbeszéd Európai Parlamenti képviselője most a Facebookján reagált a hülyézésre. Sejtelmesen csak annyit írt: "„Láttunk már mi a pártok élén hülyéket” – Szanyi Tibor, az MSZP frissen megválasztott alelnöke. Quod erat demonstrandum." Ez latinul annyit tesz: bemutattatott.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások