Egy ember kezéből lopott telefont ez a férfi, keresik

Egy ember kezéből lopott telefont ez a férfi, keresik

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy bevásárlóközpontban vette ki egy ember kezéből a telefont.

A terézvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy ismeretlen férfi azonosításához, aki kedden egy VI. kerületi bevásárlóközpontban délután fél 1 körül ellopott egy ember kezéből egy telefont.

A bűncselekményt egy biztonsági őr látta, ezért az ismeretlen tettes a telefont visszaadta, és elmenekült a helyszínről, de a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető körülbelül 175 centiméter magas, 20-25 év körüli, felnyírt hajú férfi, aki a bűncselekmény elkövetésekor rózsaszín pólót, világos farmernadrágot és fehér cipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások