Index: Újabb nő állítja, hogy megerőszakolta S. B. Ahmad

Index: Újabb nő állítja, hogy megerőszakolta S. B. Ahmad

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
hvg.hu

A 22 éves nő azt mondja, a telefonját akarta tölteni a kebabosnál, az afgán férfi beengedte az üzletbe, majd rázárta az ajtót, és megerőszakolta a WC-ben.

Az Indexnél jelentkezett egy 22 éves nő, aki azt állítja, augusztus 7-én megerőszakolta őt egy kebabozó személyzeti mosdójában S. B. Ahmad. A férfit egy másik, néhány napja elkövetett nemi erőszak miatt gyanúsították meg, a nő a körözési fotók alapján ismerte fel. A lapnak azt mondta, a telefonját akarta tölteni a kebabozóban, a férfi beengedte, majd rázárta az ajtót, berángatta a WC-be és hátulról megerőszakolta. Utána felajánlotta, hogy hív egy taxit – mesélte a nő, aki sokkos állapotba került. Egyelőre nem tett feljelentést a rendőrségen, mert még nem heverte ki a történteket, de a napokban megteszi.

A nő kicsit homályosan mesélte el a történteket a lapnak, amely kiderítette, nem ugyanarról a kebabosról van szó, ahol a szeptemberi eset történt, de mindkettő a Döner Kebab Express üzlete. A cég tulajdonosa megerősítette, hogy S. B. Ahmad a nő által említett nap az Erzsébet körúti kebabosnál dolgozott. Pár napot volt ott, aztán nem vette fel a telefonját, eltűnt. Később pár napra beállt a József Attila utcai üzletbe is, ahonnan az ügyvezető el akarta bocsátani, mert agresszív volt a vendégekkel.

Az afgán férfit a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy szeptember 9-én egy belvárosi kebabozó mosdójában szexuális aktusra kényszerített egy nőt, illetve korábban kétszer is szeméremsértést követett el a fővárosban. A férfit egész Európában körözték, végül Linz környékén, egy Frankfurtba tartó vonaton kapták el.