Annyit migránsozott a Hír Tv-ben a munkáspárti Thürmer Gyula, hogy már a riporter is visszakérdezett

Annyit migránsozott a Hír Tv-ben a munkáspárti Thürmer Gyula, hogy már a riporter is visszakérdezett

Utolsó frissítés:

Szerző:

szerző:
nyüzsi
Tetszett a cikk?

A Munkáspárt elnöke úgy beszélt a Hír Tv-ben, hogy azt bármelyik fideszes politikus megirigyelné. De a tisztánlátás érdekében leszögezte: ők nemcsak elutasítják a bevándorlást, hanem egyéb előnyöket is kínálnak, úgyhogy érdemes rájuk szavazni.

Thürmer Gyula, a Magyar Munkáspárt elnöke beszélt a visszafideszesített Hír Tv szerda esti Magyarország élőben című műsorában. És meglepő módon a kormány kommunikációs fősodrába tökéletesen illő véleményéről tett tanúbizonyságot.

Thürmer szerint az európai parlamenti választások egyik legnagyobb tétje, hogy megállítsuk a menekültáradatot. A másik nagy tét, hogy meg tudjuk-e állítani a háború kialakulását is. Egyéb, a magyar munkásokat jobban érintő dolgokat (ne adj' isten! túlóratörvény) nem említett.

Thürmer elmondása szerint ugyanis a bevándorlók a munkásosztálynak okoznak kárt, és csak a kapitalizmus előnyeit akarják élvezni.

Ha nem akarod, hogy jöjjenek a migránsok, és mondjuk nem szereted a Fideszt, se a többi parlamenti pártot, akkor nyugodtan szavazz a Munkáspártra!

Így hívta fel a figyelmet a lényegre Thürmer. De a Munkáspárt emellett ráadásul más előnyt is kínál:

Mi azt szeretnénk, hogy ne csak azoknak legyen jó, akik Davosban elmondják, milyen nehéz szegénynek lenni, hanem nekünk is legyen jó,

– húzta alá ismét a lényeget Thürmer. Majd nyomatékosította: az egy jó dolog, hogy Magyarországon nincsenek migránsok. Ha elmegy az ember nyugati országokba – Bécsbe például, hozta fel a magától adódó példát a pártelnök – látja ezeket a változásokat. A migráns munkaerő leveri a béreket, ez problémák egész sorát okozza, magyarázta.

Ezek után már a riporterben is felmerült a magától adódó kérdés, hogy akkor most a Munkáspárt szakított-e a klasszikus baloldali politikával, neki is szegezte ezt Thürmernek. A munkáspárti elnök erre kapásból azt válaszolta: az szakított a klasszikus baloldalisággal, aki be akarja hozni a migránsokat, hiszen azok akarják lecsökkenteni a béreket.

A munkáspárti vezető még egy fontos dolgot említett meg az Európai Unió politikájával kapcsolatban:

Ha én ott lennék az Európai Parlamentben, akkor nem szidnám például a magyar kormányt.

A teljes műsort alább nézheti vissza:

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Hozzászólások